Vagabond Laarzen


Wanneer je het hebt over Vagabond als merk, dan heb je het over een gerenommeerde naam in de wereld van schoenen en laarzen. Vagabond, van origine een Zweeds modehuis, weet altijd precies op de markt te brengen wat hip en in is, terwijl er een zeer voordelig prijskaartje aan de producten hangt. Die combinatie maakt van Vagabond tot wat het nu is: een zeer bekende en gespecialiseerde aanbieder van allerlei soorten schoeisel, voor jong, oud, groot en klein!

Wel, wat voor een soort merk is Vagabond nu eigenlijk? Het wordt gekarakteriseerd door het feit dat het een zeer bescheiden maar eigentijds en modieus merk is. Je kunt voor alles terecht bij Vagabond, of je nu leuke zomerschoentjes of modieuze enkellaarsjes wilt hebben. Daarnaast kun je ook zeer aantrekkelijke veterschoenen en hakken van Vagabond aanschaffen.

Vagabond is uiterst modieus en modern, maar het heeft een unieke, karakteriserende eigenschap. Dit mondt zich uit in producten, die zeer authentiek en chic zijn. Het merk weet als de beste, hoe je trends om kunt zetten zodat mensen de laarzen kopen, zonder dat daarbij een eigen stijl verloren hoeft te gaan.

Om even terug te duiken in de geschiedenisboeken; het waren de jaren ’60 dat Vagabond voor het eerst schoenen verkocht. Al meteen werden de zo recentelijk mogelijke exemplaren op de markt gebracht, om zo haar klanten op de meest moderne manier met hun tijd mee te laten gaan. Bij de veranderingen die we door de tijd heen meemaken, valt ons nauwelijks op dat Vagabond zichzelf blijft. Immers, het merk blijft modieuze producten uitbrengen, terwijl ze keer op keer terugzien hoe chic maar toch eenvoudig het merk kan zijn. Dit hebben we bijvoorbeeld terug gezien in de Elegante Laars, van leer gemaakt met een hakhoogte van 7,5 cm. Er zijn echter nog veel meer voorbeelden te bedenken van dit merk.

Vagabond is een merk dat met zijn tijd meegaat. Je zou het beter kunnen omschrijven als een tijdloos product, want keer op keer gaan de nieuwe modellen met zijn tijd mee, zonder dat daarbij de wat oudere modellen echt veranderen. Op die manier zal Vagabond altijd een toonaangevende verkoper van laarzen blijven. Je kunt ze online kopen bij websites als Zalando.