UGG Australia


Je kunt er nooit vroeg genoeg bij zijn om een paar UGGs in huis te halen. Het online kopen van deze laarzen is de laatste jaren een zeer bekende trend geworden, en dit lijkt zich enorm snel te ontwikkelen. UGGs zijn populair, vooral ook onder jongeren. Met de verschillende modellen is er tevens steeds meer om uit te kiezen en dat maakt het alleen maar mooier voor iedere liefhebber van laarzen. Laten we een kijkje nemen in de wereld van UGG Australia.

In de jaren ’70 is het model van de UGG laarzen geïntroduceerd bij surfers, nadat zij surfcompetities in Australië gehouden hadden. Het duurde maar liefst twintig jaar, voordat deze trendy werden in de jaren ’90. Daarna duurde het niet zo lang meer voordat men over de hele wereld bekend was met de laarzen. Gedurende de laatste vijf jaren is gebleken hoe populair het kopen van deze laarzen wel niet in Europa is. Ondanks dit worden UGGs in Australië nog altijd gedragen als slippers. Tegenwoordig is UGG in ruim 140 landen bekend.

Neem bijvoorbeeld de Classic Short van UGG Australia. Dit model is van lamsvacht gemaakt. De binnenkant bestaat volledig uit wol en zorgt voor veel comfort. Daarnaast is de schoenneus rond en dit maakt hem ook praktisch voor in de winter. Dit is iets anders dan de Classic Tall versie. De toplaag is van hetzelfde materiaal gemaakt, maar het bovenmateriaal bestaat uit leer en dit maakt de schoen veel stijlvoller. In de prijs is het verschil in ieder geval niet te merken; er zal een persoonlijke kwestie aan verbonden zijn.

Het kopen van de laarzen is absoluut een verbetering voor je kledingkast. Neem de Bailey Button UGG, welke zeer goedkoop is en een zeer stijlvol design met zich meebrengt. Dit model is enorm trendy en beschikbaar in vele kleuren. Dat maakt deze laars tijdloos en zeer interessant voor eventuele aanschaf van het product.

Ondanks dat de naam anders zou vermoeden komt het merk UGG Australia niet uit Australië. Het merk komt uit California, en de laarzen worden in China gemaakt. Als je kwalitatief goede UGGs wil, die wel uit Australië komen, dan is het merk EMU Australia wat voor jou.

De UGG is de laatste jaren steeds populairder geworden en het lijkt er niet op dat dit de komende jaren snel zal ophouden. Naast de invloed in de mode heeft het merk ook een enorme inbreng in de cultuur van vele landen, zoals de VS, gehad.