Timberland Laarzen


Laarzen van Timberland zijn klassiekers. Al jarenlang doet dit merk op de internationale markt mee, concurrerend met de meest grote namen. Zelf is Timberland dit inmiddels ook geworden. Of je nu op zoek bent naar leuke kleding, schoenen of laarzen, bij Timberland ben je in ieder geval aan het juiste adres. Timberland laat zich kenmerken door een interessante geschiedenis, gevolgd door een assortiment waar men u tegen kan zeggen. Lees verder om meer informatie te lezen over Timberland als merk.

De historie van Timberland reikt 55 jaar terug. Daar ontstond het allemaal. Sinds deze periode richt het merk zich namelijk op alle technieken, die te maken hebben met het produceren van schoenen. In 1973 was Boston de thuisplaats van het merk Timberland.

Inmiddels wordt Timberland erkend als specialist van outdoorschoenen. Dit zijn doorgaans leren schoenen. Het merk staat bekend om duurzaamheid van de schoenen. Voornamelijk jonge mensen dragen de schoenen, die gezien worden als echte schoenen voor ‘hip hop’ dansers.

Schoenen zijn lang niet de enige specialiteit van het merk Timberland. De laarzen die je van dit merk kunt kopen, zijn zeer uiteenlopend en vaak van de meest sterke en elegante materialen mogelijk gemaakt. Alle ontwerpen kunnen uiteenlopen van robuust naar zeer sportief, iets wat Timberland toch wel karakteriseert.

Er zijn heel veel verschillende soorten laarzen in het aanbod van Timberland. Bijvoorbeeld, je kunt heel hoge bruinen laarzen halen of juist platte laarzen, het aanbod is groots en je kunt uit van alles kiezen. Sommige laarzen zijn zeer modieus of uitstekend geschikt voor feestjes of dergelijke aangelegenheden, anderen zijn heel handig voor een stevige wandeling. Er zijn zowel heren laarzen als dames laarzen in het assortiment.

De Timberland Boat Shoe is een voorbeeld van een schoenlijn, ontworpen voor zeilschoenen. Maar er zijn veel meer doelgerichte stijlen, die het merk op de markt heeft gebracht. Zalando biedt de klant aan om de producten van Timberland te kopen, en we hebben dan te maken met online kopen.

Kortom, Timberland is een merk dat zich de komende jaren alleen maar verder lijkt te ontwikkelen en dit mondt zich uit in een verdere productie van de schoenen.