Swedish Hasbeens Laarzen


Als je Swedish Hasbeens leert kennen, zul je ongetwijfeld inzien dat het een totaal ander merk is, dan dat je gewend bent. Swedish Hasbeens verkoopt niet de meest vereenvoudigde laarzen en dat is maar goed ook. Opvallend, kleurrijk en comfortabel; dat is in feite de enige echte manier waarop je dit authentieke en excentrieke merk kunt samenvatten. In andere woorden, het wordt tijd dat dit merk eens flink onder de loep genomen wordt. Lees daarom snel verder!

De laarzen en schoenen van Swedish Hasbeens zijn zacht gezegd uniek en zeer eigenaardig, maar dan wel op een positieve manier. Iedere draagster zal rondlopen met een zelfvoldaan en tevreden gevoel.

Het ontwerpen van dit merk begon allemaal in de jaren ’70, een tijdje terug dus. Destijds nam een Zweedse dame, wiens persoonlijkheid nooit echt bekend is geworden, het initiatief om hoge blokhakken te introduceren. Anita – dit was de naam van de vrouw – borduurde hier op voort, waardoor er steeds meer hakken en uiteindelijk ook veel meer soorten paren schoeisel op de markt kwamen. Anita werd gezien als een zeer knappe vrouw, wellicht zelfs de knapste van haar streken.

Sinds 2006 heeft de ontwikkeling van het ontwerpen van producten van Swedish Hasbeens een vogelvlucht genomen. Diverse volgelingen van de Zweedse dames hebben de oorspronkelijke modellen gebruikt om verder op te teren. Op milieuvriendelijke wijze (natuurlijk leder van de beste kwaliteit is gebruikt in het produceren van vele modellen) werden veel paren schoenen en laarzen gemaakt.

De klassieke elegante laars is het perfecte voorbeeld van Swedish Hasbeens. Eigenaardig maar toch zeer comfortabel, zo zou je dit model kunnen omschrijven. Bovendien passen zo goed als alle soorten kleding op dit paar laarzen. Dit geldt ook voor de plateaulaarzen en ga zo maar door. Swedish Hasbeens heeft vele ander enkellaarzen die je online kopen kunt.

Je Swedish Hasbeens kun je haast overal wel kopen. Vooral in het Noorden van Europa kom je dit merk veel tegen. De producten worden milieuvriendelijk gemaakt en geven iedere klant een excentrieke en eigen sfeer. Daarnaast zitten bijna alle modellen comfortabel, een andere cruciale factor die meespeelt in de afweging bij het kopen van laarzen!