Regenlaarzen


Regenlaarzen zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten, de tijd dat er alleen groene rubberen laarzen te koop waren ligt allang achter ons. Regenlaarzen zijn in vele trendy kleuren en motieven te krijgen.

Regenlaarzen zijn vaak gemaakt van caoutchouc (rubber) of een ander waterdicht materiaal, en hebben een brede schacht zodat je er makkelijk in en uitkomt. Sommige trendy regenlaarzen hebben een iets andere dan ‘standaard’ model, met bijvoorbeeld veters of gespen. Daarnaast is de regenenkellaars ook erg in opkomst, dit is een regenlaars met een zeer korte schacht, waardoor het meer op een regenschoen lijkt.

Wanneer je opzoek bent naar leuke regenlaarzen is ten eerste belangrijk om te bepalen hoeveel je wilt uitgeven. De duurste regenlaarzen kosten tot wel €250, maar er zijn ook goedkope trendy regenlaarzen van rond de €20.

Het bekendste premium merk regenlaarzen is wel Britse merk Hunter en het Deense Ilse Jacobsen. Bij deze merken heb je een zeer grote keuze aan trendy regenlaarzen van top kwaliteit. Als je juist opzoek bent naar goedkope regenlaarzen zou je kunnen denken aan laarzen van merken zoals Seven Seconds, Zign of Calando.

Door de water, en modder, dichte eigenschappen van regenlaarzen zien ze eigenlijk onmisbaar om mee te hebben naar een festival.

Regenlaarzen zijn in bijvoorbeeld Engeland zo hip, dat veel jonge vrouwen zelfs regenlaarsjes draagt wanneer het niet regent!