Laarzen Uitverkoop 2012

Nu de temperaturen oplopen trek je waarschijnlijk sneller een paar slippers aan dan een paar laarzen, maar desondanks is de zomer juist het ideale moment om laarzen te kopen, omdat veel laarzen van vorige seizoen nu in de uitverkoop gaan.

De laarzen outlet puilt uit, maar er zijn ook andere online schoenen winkels die op dit moment uitverkoop hebben.

Uitverkoop bij Zalando

Zalando heeft op dit moment waarschijnlijk wel het grootste aantal laarzen in de uitverkoop. Kortingen verschillen heel erg, maar kunnen oplopen tot wel 50%, bij een duur paar laarzen scheelt dat al snel honderden euros.

Met de handige tools van Zalando kan je zelf aangeven wat je budget is, en dan schotelt Zalando alle laarzen voor die binnen dat budget beschikbaar zijn. We hebben zelf de proef op de som gemaakt, en Zalando had op moment van schrijven bijna twee honderd modellen voor onder de 50 euro, en meer dan 800 laarzen onder de 100 euro. Je kunt dus zeker een paar goedkope laarzen scoren tijdens deze uitverkoop.

Zalando heeft bijna elk type laars in de laarzen uitverkoop op het moment, zo kan je er terecht voor regenlaarzen, winterlaarzen, maar ook enkellaarsjes of cowboylaarzen.

Uitverkoop bij Omoda

Ook bij Omoda is het momenteel uitverkoop, of de sale zoals ze het zelf noemen. De site is wellicht iets minder overzichtelijk dan Zalando, maar als je de filters goed instelt kan je wel makkelijk een leuk en goedkoop paar vinden. Het makkelijkst is het als je in het linker menu aan klikt naar welk type laars je opzoek bent, en dan kan je daarna in het menu rechtsboven SALE aan vinken.

Gratis Verzending & Retour

Bij zowel Zalando als Omoda kan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, waardoor je nooit te veel betaald. Veel succes met het online shoppen voor een leuke laars!

Reacties

comments