Hunter Regenlaarzen


In het Verenigd Koninkrijk staat Hunter bekend als toonaangevend merk in de laarzen branche. Voornamelijk op het praktisch gebied levert Hunter goede producten. De regenlaarzen verkopen zeer goed en worden door de klanten dan ook als zeer positief ervaren. Deze hofleverancier van schoenen en laarzen in het Verenigd Koninkrijk heeft de afgelopen jaren uiteraard geprobeerd om voort te borduren op de behaalde successen, en het lijkt hierin te slagen. We nemen een kijkje in de keuken van dit trendbewuste merk.

De naam Henry Lee Norris zal bij de meeste mensen niet meteen bekend in de oren klinken. Ondanks dit was hij de oprichter van het merk Hunter. Het begon allemaal in het kasteel genaamd Silk Mills te Edinburgh. Hier ontworp de Amerikaanse ondernemer Henry Lee Norris zijn eerste schoenen, wat zou uitgroeien tot een toonaangevend laarzen bedrijf.

Tot op de dag van vandaag staat Hunter immers bekend als merk met zeer duurzame, sterke en comfortabele producten. Gezien de verkoopcijfers moet hier een kern van waarheid in zitten. Sterker nog, de collectie is vanwege het succes enorm uitgebreid, waardoor de gigantische collectie van regenlaarzen is uitgebreid met een enorm aantal modieuze exemplaren. Hunter kan dan ook gezien worden als de pionier op het gebied van trendy regenlaarzen.

Want waar Hunter altijd om bekend stond en dit ook zal blijven, zijn haar functionele laarzen. Vooral de regenlaarzen zijn de modellen die snel herkend worden op straat. Veel mensen besluiten ze – gedurende het hele jaar – maar in huis te halen, omdat ze altijd van pas kunnen komen.

De afgelopen jaren is de passie voor schoenen en laarzen van Hunters kant enorm toegenomen, wat we hebben teruggezien in de vorm van veel stijl en comfort.

Je kunt regenlaarzen van Hunter ook zeer gemakkelijk online kopen. Of je ze nu wilt hebben in het zwart, blauw, rood, groen of roze, het is er allemaal voor je. Daarnaast is er binnen de collectie regenlaarzen een enorm aantal verschillende modellen, om het zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk voor de klant te maken. Kijk vandaag nog of Hunter een leuk paar (regen) voor jou in huis heeft en wie weet loop jij binnenkort op laarzen van dit merk.