EMU Australia


Het Australische laarzen merk EMU Australia is in Nederland het bekendst als de grote concurrent van UGG Australia. Terwijl EMU in Australie juist het bekendere merk is, is dat in Nederland net anders om. Veel producten met lamswol zijn nu dan eindelijk in Europa terechtgekomen. Tegenwoordig wordt dit schoenmerk alleen nog voor de mode gedragen, maar dit is wel eens anders geweest. EMU Australia laarzen kun je online kopen en dat is ook een enorm voordeel van de verkoop in het algemeen. Er is veel wat je nog niet weet over dit merk, maar wat je wel moet weten. Lees daarom snel verder.

Enkele decennia geleden werden de EMU Australia laarzen ontworpen voor mensen, die gingen surfen aan de kust van Australië. Met een gegroeide diversiteit van de modellen staan de laarzen iedereen tegenwoordig, en is dat typische rolmodel eruit gehaald. De verschillende modellen zorgen voor diversiteit, of je nu geïnteresseerd bent in slippers, sandalen, laarsjes of stevig snowboots. Het aanbod van EMU Australia is in grote mate divers genoeg om iedereen van een leuk paar laarzen te voorzien.

De surfers in Australië dragen de boots nog wel, en hier is niet per se een logische verklaring voor. Het is een fabeltje dat de EMU laarzen gedragen worden om niet af te koelen na het surfen. Echte schapenwol, dat in de boots gebruikt wordt, verwarmt en verkoelt namelijk meteen.

De EMU boots worden voorzien van een natuurlijke airconditioning. Je zult je ongetwijfeld afvragen hoe dit werkt. De laarzen staan bekend om het feit dat je warme voeten in de winter hebt, iets wat logisch is in verband met de wollen binnenzijde van de meeste modellen. In de zomer, daarentegen, heb je juist koele voeten.

De binnenzijde van de EMU Australia boots wordt voorzien van de meest zorgvuldige kwaliteit van lamswol uit Australië. Dit zorgt er voor dat de boots zo comfortabel zijn. Je kunt laarzen van EMU Australia online kopen, iets wat de laatste jaren steeds populairder geworden is, bijvoorbeeld bij Zalando.

Als je van plan bent trendy, comfortabele laarzen aan te schaffen, dan ben je bij EMU Australia aan het juiste adres. Je kunt je laarzen vrijwel overal kopen, zowel in de winkels als op het internet. Twijfel niet langer en doe dit dus!