Alleen Vandaag&Morgen: Gratis UGG cadeaus bij Assem

Van den Assem geeft vandaag en morgen gratis UGG cadeaus weg. Wat moet je nu doen voor de leuke cadeaus van UGGS? Niets speciaal, gewoon je UGGS aankopen bij Assem schoenen! Bij de aankoop van een paar UGGS herenlaarzen ontvang je een leuke UGG portemonnee. Ook dames kunnen genieten van leuke kerstcadeaus bij UGGS want bij aankoop van een paar dameslaarzen ontvang je een gratis UGG Carekit! Kortom, het loont zeker de moeite om je schoenen bij Assem te gaan aankopen!

Je kunt UGGS kopen voor jezelf, of misschien als een leuk kerstcadeau voor iemand anders? Eén ding staat vast, met UGGS laarzen kan je zeker niet verkeerd gaan want iedereen is er gewoon dol op!

Ook zijn UGGS heel gemakkelijk met allerlei kledingstukken te combineren. Je kunt kiezen voor een klassieke look, maar natuurlijk kan je met UGGS ook de sportieve kant uit. Verder hoef je je nooit meer druk te maken over comfort, want iedere laars van UGGS garandeert je optimaal comfort en gemak. Ook al loop je met een hoge hak rond, UGGS zorgen er zeker voor dat je net op wolkjes loopt.

Kortom, redenen genoeg om een bezoekje te brengen aan van den Assem en te profiteren van deze superleuke promotie. Of het nu om een relatiegeschenk gaat of laarzen voor jezelf, je wordt voor je aankoop beloond! En als extra positief punt ben je nog eens de trendsetter deze winter!

Reacties

comments